Sopimusvalmistus

IT-Line Manufacturing Oy

Sinulla on tuote - me teemme sen

IT-Line Manufacturing Oy on IT-Line Oy:n ja Stremet Oy:n yhdessä perustama yritys, joka kuuluu vuonna 1997 perustettuun IT-Line Oy:n konserniin. 

Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaista sopimusvalmistusta kaikille teollisuuden eri aloille. Meille voit ulkoistaa tuotteesi koko tuotannon suunnittelusta loppupakkaamiseen tai ulkoistaa vain tietyn osa-alueen kuten kokoonpanon.

Sopimuksemme yhteistyökumppaneidemme kanssa takaavat joustavat ja varmat toimitukset. Olemme nopeiden tuotantohuippujen ketterä ja skaalautuva toteuttaja, kun asiakkaan oma kapasiteetti ja mahdollisuudet ovat rajalliset. Meidän avullamme voit varmistaa oman korkean toimitusvarmuuskyvykkyyden ja vapauttaa omat asiantuntijat arvoa lisäävään työhön.

Yrityksessämme yhdistyvät osaamiset niin osavalmistuksessa kuin IT-Linen vahva tietotaito kokoonpanojen tehokkaasta toteutuksesta.

Lue lisää

2

TUOTANTOYKSIKKÖÄ

2100 m²

TUOTANTOTILAA

100%

ONNISTUMISEN ILO

Asiakkaalle enemmän aikaa keskittyä ydintekemiseen 

Apua tuotannon kapasiteettihaasteiden tueksi

Palvelumme on omiaan yritykselle, jolla ei ole omaa kehitysorganisaatiota. Asiakkaalle, joka tarvitsee apua tuotannon kapasiteettihaasteiden taklaamiseen ja joka haluaa toiminnot tehokkaammaksi ja polkaista tuottavuuden pyörät nousuun.

Avullamme mahdollistuu protosarjojen tai vanhemman päivitettävän tuotteen kehittäminen tuotannollisemmaksi ja kustannuksiltaan tehokkaammaksi . Olemme asiakkaan tukena uusien tuotteiden kehittämisessä alkaen aina protovaiheesta valmistettaviksi tuotteiksi saakka, kustannustehokkaasti Suomessa.

Asiakkaan tukena tuotteen matkan jokaisessa vaiheessa

Avullamme mahdollistuu protosarjojen tai vanhemman päivitettävän tuotteen kehittäminen tuotannollisemmaksi ja kustannuksiltaan tehokkaammaksi . Olemme asiakkaan tukena uusien tuotteiden kehittämisessä alkaen aina protovaiheesta valmistettaviksi tuotteiksi saakka, kustannustehokkaasti Suomessa.  

Me tarjoamme Lean-tuotantoteknolgian osaamisen sekä johdon tuen asiakkaan muuttuvissa tuotannon menetelmien käyttöönotoissa. Meidän työohjeemme ja menetelmät ovat tuotteen alusta lähtien käytettävissä. Käytössämme on tietysti tuotannon jatkuvan parantamisen osaaminen ja tuki.

Luotettava kumppani lähellä asiakasta

Meillä on käytössä ammattitaitoinen kehitys- ja insinööriosaaminen tuotteen ja tuotannon kehittämisessä. Olemme luotettava kumppani ja toimimme lähellä asiakasta. Meidän laajat ja laadukkaat toimittajaverkostot takaavat nopeitakin muutoksia tuotteen kehittämisessä.

Helpotetut investoinnit

Tuotamme tuotannon kapasiteetin tavoitelaskelmat, jolloin ei ole tarvetta sitouttaa esim. materiaaleja varastoon. Toimintojemme avulla asiakkaan mahdollisten laiteinvestointien määrä voidaan optimoida. Olemme kotimainen toimija, jolloin asiakkaan asiantuntijoiden matkapäivät vähenevät.  

IT-Line Oy - Maailmanluokan osaamista tuotannon tehostamiseen

Ergonomiset tuotannon kalusteet ja laitteet |
Tehokas prosessinkehitys

IT-Line Oy on asiakkaidensa tuotannon ja sisäisen logistiikan kehittämisratkaisuihin keskittyvä yritys. IT-Line toimittaa reilun kahdenkymmenen vuoden kokemuksella asiakkaiden tarpeisiin Suomessa suunnitellut ja valmistetut ergonomiset ja korkealaatuiset kalusteet sekä laitteet.

Tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Salossa, josta käsin asiakkaille tarjotaan kokonaisvaltaista palvelua ja osaamista.

Haluamme olla parantamassa yritysten ja työntekijöiden työhyvinvointia tekemällä työpaikat toimiviksi ja ergonomisiksi.

Monipuolisen ja pitkän uran tehneet asiantuntijamme ovat käytettävissä prosessinkehityksen, menetelmä-suunnittelun, leanin, arkijohtamisen ja muiden tuotannon kehittämistoimenpiteiden läpiviemiseksi.

Lue lisää

Tervetuloa meille!

IT-Line Manufacturing | SOPIMUS- JA LAITEVALMISTUS

IT-Line Oy | TUOTANNON KALUSTEET JA LAITTEET