Asiakasreferenssit RSS

Asiakasreferenssit, OptoFidelity, Ulkoistettu tuotanto -

OptoFidelity on vuonna 2005 perustettu suomalainen yritys, joka suunnittelee ja kehittää erilaisia robotisoituja mittaus- ja testausjärjestelmiä älylaitteiden tuotantoon ja tuotekehitykseen. Näillä laitteilla testataan esimerkiksi puhelimien ja tablettien kosketusnäyttöjä.

 IT-line Manufacturing on ollut mukana OptoFidelityn matkassa jo hetken aikaa auttaen laitekokoonpanotoiminnoissa. Tällöin asiakas on saanut keskittyä ydinosaamiseensa; laitteen suunnitteluun sekä sen toiminnallisuuksien kehittämiseen ja itse kokoonpano on ulkoistettu alan ammattilaisille.

Lue lisää

Air0, Asiakasreferenssit -

Suomalainen Air0 valmistaa sisäilmanpuhdistimia erityisesti suuriin tiloihin, kuten toimistoihin, ostoskeskuksiin ja kuntokeskuksiin. Nyt Air0 aikoo päästä pienempien sisäilmanpuhdistimien markkinoille Kiinaan paikallisen jakelijan avulla.

"Kiinassa sisäilman laatuun kiinnitetään paljon huomiota ja markkinat ovat suuret, minkä takia olemme tähdänneet Kiinan markkinoille jo yrityksen perustamisesta lähtien", kertoo Air0 yrityksen toimitusjohjaja Valle Kulmala.

Lue lisää